Välkommen till Brf Stengodset 20 i Birkastan!

bildspel-1Brf Stengodset 20 äger fastigheten på Robert Almströmsgatan 10, Matteus församling. Föreningen består av 37 bostadsrättslägenheter och 1 lokal med hyresrätt samt 7 parkeringsplatser. Föreningen har ett mycket trevligt läge i populära Birkastan. Omgivningarna erbjuder allt man kan önska inom bekvämt avstånd. Längs S:t Eriksplan och populära Rörstrandsgatan finns ett stort utbud av caféer, restauranger och små butiker. En kort promenad tar dig till Odenplan, Fridhemsplan med populära Västermalmsgallerian eller till city med sitt gedigna utbud av shopping, nöjesliv m.m. Fantastiska matbutiken Cajsa Warg finns på St:Eriksplan 2. Här kan man köpa ekologiska råvaror och delikatesser. För rekreation och avkoppling finns grönskande Vasaparken liksom trevliga promenadstråk längs Karlbergs kanal. Det finns även ett stort utbud av träningsanläggningar såsom SATS och Friskis & Svettis i området. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana, flertalet bussar, pendeltåg samt flygbussar.