Grovsopor

Med grovsopor avses t.ex tidningar, kartonger, pet-flaskor, glas, möbler, bohag, datorer, elektrisk utrustning.

Grovsopor får inte slängas i eller bredvid soptunnorna. Grovsopor får heller inte ställas i gångarna i källaren.

Närmaste återvinningsstation finns på Tomtebogatan (vid Konsum) och på Rörstrandsgatan (korsningen Norrbackagatan).

Har du grovsopor du vill bli av med? CIRCLA samarbetar med Stockholm Vatten och Avfall

Information från CIRCLA:

Vi är experter på att sortera och transportera bort grovsopor. Vi hämtar möbler, vitvaror, kläder och annat som du behöver få bortforslat. Vår trevliga personal hjälper dig att bära avfallet från den plats det ligger i bostaden eller på tomten och direkt in i våra lastbilar. Vårt mål är att så mycket som möjligt av det vi hämtar ska återanvändas eller återvinnas på bästa miljömedvetna sätt. Allt som går att återanvända skänker vi till vår samarbetspartner Myrorna så att det kommer till användning igen.
Hämtningen debiteras från 695kr per kubik. Ligger dina grovsopor svårtillgängligt, innehåller farligt avfall eller är väldigt tungt kan det tillkomma vissa extrakostnader. Svar på de flesta frågor angående detta finner du längre ner på sidan.

VAD INGÅR I KUBIKPRISET?

Allt ingår i kubikpriset vid en standardhämtning: Framkörning, sortering, packning, lastning, bortforsling samt tippkostnader. Om vi stöter på omständigheter som gör att något måste debiteras separat så meddelar vi alltid dig innan hämtning för att undvika överraskningar. Detta hör dock inte till vanligheterna.

VAD RÄKNAS SOM FARLIGT AVFALL?

Farligt avfall är oftast flytande vätskor så som oljor, kemikalier, rengöringsmedel, färg och hygienartiklar. Men det kan även vara andra föremål såsom elavfall. Ring oss om du är osäker.

FÖR MER INFOMATION

www.circla.se 0200-22 05 22